Previous
Next
VAŠ PARTNER
Blagovna znamka FRAGMAT, pojem kakovosti in tradicije.
Več informacij
TRADICIJA
Z razvojem novih programov in novih tehnologij smo zgradili uspešne blagovne znamke.
Več informacij
KAKOVOST
Delujemo v skladu s smernicami vzpostavljenega in certificiranega sistema vodenja.
Več informacij
OKOLJE
Usmerjeni smo v obvladovanje zakonodajnih zahtev ter zmanjševanje naših vplivov na okolje.
Več informacij

Novice

 • Obiščite nas na sejmu Dom 2018
  V času od 13. do 18. marca 2018 poteka na Gospodarskem razstavišču sejem Dom 2018. Vabimo vas, da nas obiščete v dvorani D - Fontana, kjer lahko izveste vse o sistemih toplotnih izolacij in hidroizolacij, ki so potrebni v sodobni gradnji.
 • Sejem MCE Milano 2018
  V času od 13. do 16. marca 2018 poteka sejem MCE Milano v Italiji. Vabimo vas, da nas obiščete na Fiera Milano v Hall 1 - stand L07, kjer lahko izveste vse o sistemih ploskovnega ogrevanja.
 • Čisto veselje
  Pridružite se humanitarni akciji zbiranja odpadnih surovin in omogočite počitnice vsem otrokom iz projekta botrstvo.
 • Cenik Ploskovno ogrevanje 2018
  S 1. marcem 2018 začne veljati novi cenik Ploskovno ogrevanje 2018.

Sodobna gradnja zahteva, da objekte ščitimo pred vlago, vdorom vode, pred mrazom in vročino. Širok nabor izdelkov iz našega proizvodnega program omogoča, da z njimi zadostimo potrebam po toplotni ter hidro izolaciji ter izvedbi ploskovnega ogrevanja. Z aplikativnimi rešitvami vam želimo prikazati najpogostejše rešitve iz prakse.

Več informacij

Pred vgradnjo toplotnih izolacij, hidroizolacij in ploskovnega ogrevanja je potrebno pravočasno in strokovno načrtovanje. Na ta način lahko pomembno vplivamo na kakovost in trajnost konstrukcij in se izognemo zahtevni in dragi sanaciji nestrokovno izvedenih hidroizolacij in sistemov ploskovnega ogrevanja.

Več informacij

Z željo, da vam pomagamo pri vaših vprašanjih in dilemah smo pripravili odgovore na vprašanja, ki jih naši kupci najpogosteje postavljajo, ko se odločajo o uporabi naših izdelkov.

Več informacij