Show menu

Srečanje hidroizolaterjev s podelitvijo licenc

6. 2. 2019

V sredo, 30. januarja, smo na sedežu podjetja v Laškem prvič gostili izvajalce hidroizolacij. Srečanja se je udeležilo dvajset izvajalcev. Cilj srečanja je bila predstavitev novosti v asortimanu, aplikacijah in izvedbi ter podelitev licenc za izvajanje hidroizolacijskih sistemov z bitumenskimi izdelki.

V prijetnem vzdušju smo, po jutranji kavi in prigrizku, najprej prisluhnili direktorju Gregorju Krajniku, ki je namenil nekaj besed aktualnemu dogajanju v podjetju, hčerinskih družbah in strategiji razvoja podjetja v prihodnjih letih.

V nadaljevanju so produktni komercialisti predstavili izdelavo naklonskih streh iz EPS-a in XPS-a, sisteme hidroizolacij in klasične napake pri izvedbi, novosti v ceniku 2019, … Ogledali smo si tudi nekaj kratkih filmov na temo vgradnje hidroizolacij.

Licenco za kakovostno, strokovno, večletno delo in sodelovanje s podjetjem Fragmat Tim sta podelila direktorja Gregor Krajnik in Rok Žgajnar.

Po uradnem delu smo se predali kulinaričnim užitkom, ki so nam jih pripravili v Gostišču Pavus na gradu Tabor Laško.

S podeljevanjem licenc izvajalcem bomo v podjetju nadaljevali, in sicer s ciljem, da bo izobraževanje oziroma licenca na slovenskem trgu pripomogla k večji kakovosti izvedbe hidroizolacij ter seveda pomembno vplivala tudi na pridobivanje objektov pri potencialnih investitorjih.

V kolikor želite pridobiti licenco našega podjetja pošljite prijavo na info@fragmat.si.

Sledilo bo teoretično izobraževanje in praktično usposabljanje.

VAŠ PARTNER
Blagovna znamka FRAGMAT, pojem kakovosti in tradicije.
Več informacij
TRADICIJA
Z razvojem novih programov in novih tehnologij smo zgradili uspešne blagovne znamke.
Več informacij
KAKOVOST
Delujemo v skladu s smernicami vzpostavljenega in certificiranega sistema vodenja.
Več informacij
OKOLJE
Usmerjeni smo v obvladovanje zakonodajnih zahtev ter zmanjševanje naših vplivov na okolje.
Več informacij