Show menu

Best Buy Award Slovenia Construction 2019/2020

24. 9. 2019

Z veseljem vas obveščamo, da je podjetje FRAGMAT TIM d.o.o. ponovno postalo zmagovalec raziskave Best Buy Award Slovenia Construction 2019/2020 v kategoriji proizvajalca hidroizolacij, ki v Sloveniji ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo.

 

Najnovejši raziskovalni projekt Best Buy Award Slovenia Construction 2019/2020 je potekal med junijem in julijem 2019 na slovenskem trgu in meril izključno dojemanje samih potrošnikov o tem, kdo jim nudi najvišjo vrednost za svoj denar na trgu - Št. 1 v razmerju cene in kakovosti. Metoda, ki ji zaupa tako zdaleč največ anketirancev, kot podjetij, sloni na CAWI-DEEPMA metodi (Computer Assisted Web Interviewing - Deep Mind Awareness) in odprtih vprašanjih, kjer odgovori anketirancem niso podani vnaprej. Slednje zagotavlja, da izpraševanci sami podajo odgovore na zastavljena vprašanja, s čimer je zagotovljena največja možna stopnja kredibilnosti in relevantnosti podanih odgovorov. V raziskavo je bilo vključenih skupaj 1.200 anketirancev, strokovnjakov s področja gradbeništva in dela posameznikov.

 

Vprašanje odprtega tipa, pri katerem je največ izpraševancev vneslo odgovor „FRAGMAT“ je bilo:

" Navedite ime proizvajalca hidroizolacij (folije, lepenke, premazi, impregnacije in podobno), ki v Sloveniji ponuja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo "

 

Zmaga in prvo mesto sta odraz vse večjega zaupanja potrošnikov v našo ponudbo in so nam zato podelili status 'Št. 1 – najboljše razmerje med ceno in kakovostjo'.

CERTIFIKAT (146 KB)
VAŠ PARTNER
Blagovna znamka FRAGMAT, pojem kakovosti in tradicije.
Več informacij
TRADICIJA
Z razvojem novih programov in novih tehnologij smo zgradili uspešne blagovne znamke.
Več informacij
KAKOVOST
Delujemo v skladu s smernicami vzpostavljenega in certificiranega sistema vodenja.
Več informacij
OKOLJE
Usmerjeni smo v obvladovanje zakonodajnih zahtev ter zmanjševanje naših vplivov na okolje.
Več informacij