Previous
Next
VAŠ PARTNER
Blagovna znamka FRAGMAT, pojem kakovosti in tradicije.
Več informacij
TRADICIJA
Z razvojem novih programov in novih tehnologij smo zgradili uspešne blagovne znamke.
Več informacij
KAKOVOST
Delujemo v skladu s smernicami vzpostavljenega in certificiranega sistema vodenja.
Več informacij
OKOLJE
Usmerjeni smo v obvladovanje zakonodajnih zahtev ter zmanjševanje naših vplivov na okolje.
Več informacij

Novice

 • Izobraževanje za pridobitev licence
  V torek, 25. februarja je na sedežu podjetja v Laškem, potekalo izobraževanje prve skupine kandidatov za pridobitev Fragmat licence za hidroizolaterje.
 • Ceniki 2020
  Z marcem 2020 pričnejo veljati novi ceniki naših proizvodni programov: Hidroizolacije, Termoizolacije in Ploskovno ogrevanje.
 • Izobraževanje hidroizolaterjev 2020
  Sredi januarja smo se spet srečali z našimi dolgoletnimi izvajalci hidroizolacij, ki smo jim lani podelili licence za vgradnjo hidroizolacijskih trakov.
 • BIM knjižnica
  Pripravili smo knjižnico z osnovnimi FRAGMAT izolacijskimi materiali s področja termo in hidroizolacij, ter sklop aplikativnih rešitev za izolacijo različnih konstrukcijskih sklopov.

Sodobna gradnja zahteva, da objekte ščitimo pred vlago, vdorom vode, pred mrazom in vročino. Širok nabor izdelkov iz našega proizvodnega program omogoča, da z njimi zadostimo potrebam po toplotni ter hidro izolaciji ter izvedbi ploskovnega ogrevanja. Z aplikativnimi rešitvami vam želimo prikazati najpogostejše rešitve iz prakse.

Več informacij

Pred vgradnjo toplotnih izolacij, hidroizolacij in ploskovnega ogrevanja je potrebno pravočasno in strokovno načrtovanje. Na ta način lahko pomembno vplivamo na kakovost in trajnost konstrukcij in se izognemo zahtevni in dragi sanaciji nestrokovno izvedenih hidroizolacij in sistemov ploskovnega ogrevanja.

Več informacij

Z željo, da vam pomagamo pri vaših vprašanjih in dilemah smo pripravili odgovore na vprašanja, ki jih naši kupci najpogosteje postavljajo, ko se odločajo o uporabi naših izdelkov.

Več informacij