Previous
Next
VAŠ PARTNER
Blagovna znamka FRAGMAT, pojem kakovosti in tradicije.
Več informacij
TRADICIJA
Z razvojem novih programov in novih tehnologij smo zgradili uspešne blagovne znamke.
Več informacij
KAKOVOST
Delujemo v skladu s smernicami vzpostavljenega in certificiranega sistema vodenja.
Več informacij
OKOLJE
Usmerjeni smo v obvladovanje zakonodajnih zahtev ter zmanjševanje naših vplivov na okolje.
Več informacij

Novice

 • EPS FASADNE PLOŠČE
  Toplotna izolacija predstavlja jedro vsakega fasadnega sistema in kot najpogosteje uporabljen izolacijski material se v Sloveniji in Evropi uporablja ekspandirani polistiren (EPS).
 • Dan odprtih vrat s predavanjem na temo izolacij
  Za vse, ki se kot projektanti, investitorji ali izvajalci srečujete z izvedbami toplotne izolacije in hidroizolacije pri gradnji in sanaciji stavb, v sredo, 30. maja 2018, odpiramo vrata na naši lokaciji v Ljubljani.
 • Cenik Termoizolacije 2018
  S 3.majem 2018 začne veljati novi cenik Termoizolacije 2018.
 • FRAGMAT HIDROPROOF
  Trije sistemi temeljenja stavb na toplotni izolaciji s poudarkom na zaščiti pred talno vlago in vodo. V sodobni gradnji se je uveljavil način temeljenja na temeljni plošči, saj omogoča popolno spajanje toplotnoizolacijskega ovoja brez toplotnih mostov, kar pri pasovnih temeljih ni izvedljivo. Ob skrbi za čim večjo energijsko učinkovitost pa ne smemo pozabiti na hidroizolacijo. Ena od bistvenih zahtev varne in trajnostne gradnje je zanesljiva zaščita pred talno vlago in vodo.

Sodobna gradnja zahteva, da objekte ščitimo pred vlago, vdorom vode, pred mrazom in vročino. Širok nabor izdelkov iz našega proizvodnega program omogoča, da z njimi zadostimo potrebam po toplotni ter hidro izolaciji ter izvedbi ploskovnega ogrevanja. Z aplikativnimi rešitvami vam želimo prikazati najpogostejše rešitve iz prakse.

Več informacij

Pred vgradnjo toplotnih izolacij, hidroizolacij in ploskovnega ogrevanja je potrebno pravočasno in strokovno načrtovanje. Na ta način lahko pomembno vplivamo na kakovost in trajnost konstrukcij in se izognemo zahtevni in dragi sanaciji nestrokovno izvedenih hidroizolacij in sistemov ploskovnega ogrevanja.

Več informacij

Z željo, da vam pomagamo pri vaših vprašanjih in dilemah smo pripravili odgovore na vprašanja, ki jih naši kupci najpogosteje postavljajo, ko se odločajo o uporabi naših izdelkov.

Več informacij