XPS 300 GI (X-FOAM HBD)
Plošče XPS 300 GI (X-FOAM hbd) iz ekstrudiranega polistirena tlačne trdnosti 300 kPa z gladko površino in ravnimi robovi.
Več o izdelku
XPS 300 GL (X-FOAM HBT)
Plošče XPS 300 GL (X-FOAM HBT) iz ekstrudiranega polistirena tlačne trdnosti 300 kPa z gladko površino in robovi s stopničastim preklopom.
Več o izdelku
XPS 300 NI (X-FOAM WAFER HBD)
Plošče XPS 300 NI (X-FOAM WAFER HBD)iz ekstrudiranega polistirena tlačne trdnosti 300 kPa s hrapavo površino (»napolitanka«) in ravnimi robovi so namenjene za vgradnjo z lepljenjem ali zalivanjem z betonom ter v primerih, ko se nanje neposredno...
Več o izdelku
XPS 300 NL (X-FOAM WAFER HBT)
Plošče XPS 300 NL (X-FOAM WAFER HBT) iz ekstrudiranega polistirena tlačne trdnosti 300 kPa s hrapavo površino (struktura »napolitanka«) in robovi s stopničastim preklopom so namenjene za vgradnjo z lepljenjem ali zalivanjem z betonom ter v primerih,...
Več o izdelku
XPS 500 GL (X-FOAM HBT 500)
Plošče XPS 500 GL (X-FOAM HBT 500) iz ekstrudiranega polistirena tlačne trdnosti 500 kPa z gladko površino in robovi s stopničastim preklopom.
Več o izdelku
XPS 700 GL (X-FOAM HBT 700)
Plošče XPS 700 GL (X-FOAM HBT 700) iz ekstrudiranega polistirena tlačne trdnosti 700 kPa z gladko površino in robovi s stopničastim preklopom.
Več o izdelku
VAŠ PARTNER
Blagovna znamka FRAGMAT, pojem kakovosti in tradicije.
Več informacij
TRADICIJA
Z razvojem novih programov in novih tehnologij smo zgradili uspešne blagovne znamke.
Več informacij
KAKOVOST
Delujemo v skladu s smernicami vzpostavljenega in certificiranega sistema vodenja.
Več informacij
OKOLJE
Usmerjeni smo v obvladovanje zakonodajnih zahtev ter zmanjševanje naših vplivov na okolje.
Več informacij